Logo

Over ons
Ons kantoor kan u prima van dienst zijn op het gebied van bemiddeling en advisering in financieringen en hypotheken. Voor nog meer mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze site. Uw belangen staan centraal en onze dienstverlening sluit hierop aan.

Als LeenKlik.nl werken wij samen met vrijwel alle geld verstrekkende maatschappijen. Daarom kunnen wij objectief & creatief maatwerk leveren. Wij proberen ons te onderscheiden door een persoonlijke aanpak. Wij sparen kosten noch moeite om uw specifieke financiering of hypotheek situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen en daarop uw financiering of hypotheek aan te passen.

Wij verwachten ook iets van u! Bij alles wat u van ons vraagt, vragen wij van u dat u ons correct en volledig informeert. Wanneer u bepaalde gevraagde gegevens niet of niet juist invult, kan dit consequenties hebben voor de dekking en dus de eventuele (schade-)uitkering van de betreffende voorziening.

Onze activiteiten zijn erop gericht een duurzame relatie met u te onderhouden en uw belangen zo optimaal mogelijk te behartigen.

LeenKlik.nl helpt u bij het kiezen van de juiste financiering of hypotheek! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!