Logo

Privacy
LeenKlik.nl heeft dit privacy statement opgesteld om aan te geven dat wij de privacy van de bezoekers van onze site zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan.

LeenKlik.nl maakt deel uit van Straathof AssurantiŽn Leeuwarden. Alle gegevens die door de site worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De informatie die u aan de site geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

Ons offerteformulier verzoekt de gebruikers ons van zowel persoonlijke als professionele informatie te voorzien (zoals naam en e-mail). Deze gegevens zullen alleen worden gebruikt om, naast u een gunstige offerte te kunnen bieden, bij eventuele onduidelijkheden of vragen contact op te kunnen nemen.

Onze site kan links bevatten naar andere sites die niet tot het netwerk behoren. Wij zijn niet aan-sprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze sites.

Voor vragen of opmerkingen over ons Privacy Statement kunt u contact met ons opnemen.

LeenKlik.nl helpt u bij het kiezen van de juiste financiering of hypotheek! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!